Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dragomir

28 Ianuarie 2013
Vizualizari: 1631
Comentează add

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea consideră că bugetul de stat de anul acesta este pentru prima dată în ultimii ani un buget de dezvoltare.

Proiectul legii bugetului intră în dezbaterea parlamentului

mihaela-dragomir

Foto: Arhivă.

Proiectul legii bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale pe anul 2013 intră de luni în dezbaterea comisiilor parlamentare.

Audierea miniştrilor în comisiile de specialitate pentru fiecare minister în parte, de luni şi până miercuri, reprezintă prima etapă în calendarul parcurs la parlament de proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale pe anul 2013 pentu a fi adoptate.

Dezbaterile se vor muta începând de joi şi până luni, 4 februarie inclusiv, în comisiile reunite de buget-finanţe ale celor două camere.

Proiectele vor intra în dezbaterea plenului reunit din 5 februarie şi vor fi adoptate cel târziu sâmbătă, 9 februarie, a precizat pentru RRA preşedintele comusiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, liberalul Dan Radu Ruşanu.

Odată adoptat de parlament, proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale pe anul 2013 sunt trimise spre promulgare la şeful statului şi mai apoi publicate in Monitorul Oficial.

Numindu-l un "buget antidezvoltare", PDL a anunţat că va depune peste 9.000 de amendamente.

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, declara într-o emisiune televizată, săptămâna trecută, că bugetul de stat de anul acesta este pentru prima dată în ultimii ani un buget de dezvoltare şi a fost agreat de instituţiile financiare internaţionale.  

Liderul deputaţilor PDL, Mihai Stănişoară, a declarat că parlamentarii democrat liberali au depus peste 10.000 de amendamente la legea bugetului de stat.


Etichete dezbatereproiectlegebugetparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live