Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2020
Vizualizari: 276
Comentează add

Proiectul de rectificare bugetară ajunge săptămâna viitoare pentru vot în plenul parlamentului, modificat în comisii de majoritatea PSD, în sensul creşterii cheltuielilor.

Proiectul de rectificare bugetară ajunge săptămâna viitoare în plen

radiojurnal

Foto: Agerpres.

Proiectul de rectificare bugetară ajunge săptămâna viitoare pentru vot în plenul parlamentului, modificat în comisii de majoritatea PSD, în sensul creşterii semnificativea cheltuielilor.

Social-democraţii au reuşit să reintroducă majorarea pensiilor cu 40%, dar şi creşteri de salarii şi stimulente pentru profesori, însă, între timp, liberalii aflaţi la guvernare au anunţat că vor încerca să obţină în plen modificarea raportului comisiilor parlamentare.

Premierul Ludovic Orban a explicat că se va negocia cu celelalte partide politice sprijinul necesar blocării amendamentelor ce implică majorarea consistentă a cheltuielilor bugetare.

Ludovic Orban: Readuc aminte că nici o altă formaţiune politică nu a participat la şedinţa Comisiei reunite de buget-finanţe, la care s-a produs monstruozitatea provocată de PSD. în plen, vom negocia cu toate formaţiunile politice pentru a le cere sprijinul, astfel încât să refacem raportul, să retrimitem în comisie acest raport al Comisiei de buget-finanţe, care declanşează falimentul României. Sunt convins că aşa cum au fost alături nu de noi, de Partidul Naţional Liberal, alături de ceea ce înseamnă raţionalitate, ceea ce înseamnă corectitudine, la fel o să ne putem bizui în plen pe o atitudine raţională, iar în acest caz, PSD va fi minoritate şi vom putea retrimite la Comisia de buget-finanţe.


Etichete (ii)plenrectificare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live