Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

30 Ianuarie 2019
Vizualizari: 685
Comentează add

Proiectul de buget pentru 2019 va fi publicat, miercuri, pe pagina de internet a Ministerului de Finanţe, pentru a putea fi consultat, a anunţat, ministrul Eugen Teodorovici.

Proiectul de buget pentru 2019 va fi publicat miercuri

florin-lepadatu

 

Proiectul de buget pentru 2019 va fi publicat, miercuri, pe pagina de internet a Ministerului de Finanţe, pentru a putea fi consultat, a anunţat, ministrul Eugen Teodorovici.

Calendarul pentru dezbaterea şi aprobarea proiectului în Parlament ar putea fi stabilit sâmbătă, 2 februarie, când va avea loc o şedinţă comună a conducerilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, a precizat, la rândul său, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

El a mai spus că la nivelul coaliţiei de guvernare există disponibilitatea de a corecta prevederile Ordonanţei de Urgenţă 114, dacă cei care au obiecţii vor veni cu argumente întemeiate în cadrul dezbaterilor din Parlament.

Călin Popescu-Tăriceanu: "Aceste probleme trebuie discutate separat cu cei din telecomunicaţii, separat cu cei din energie şi eu şi colegii mei din coaliţie avem toată disponibilitatea să facem o discuţie.

De altfel, Ordonanţa 114, după cum ştiţi, va intra în dezbatere în Parlament şi dacă sunt anumite lucruri care trebuie corectate, dacă punctul de vedere pe care îl vor prezenta este un punct de vedere serios, argumentat, cu logică  economică, sigur că avem toată disponibiltatea să facem, dacă este nevoie, o anumită corecţie.", precizează Rador.


Etichete Fiscimpozitebuget

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live