Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Februarie 2021
Vizualizari: 425
Comentează add

La Parlament continuă dezbaterile din comisiile de specialitate asupra bugetelor principalilor ordonatori de credite.

Proiectul de buget, dezbătut în comisiile de specialitate

radiojurnal

  Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. FOTO: gov.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (26 februarie, ora 18:01) Realizator: La Parlament continuă dezbaterile din comisiile de specialitate asupra bugetelor principalilor ordonatori de credite. Cu puțin timp în urmă, a fost aprobat bugetul Ministerului de Externe în forma redactată de guvern. Au fost respinse toate amendamentele depuse de opoziție, între care propunerile de alocare a banilor necesari pentru deschiderea unor filiale ale Institutului Cultural Român la Cernăuți și Moscova. La această oră se discută bugetul de la sănătate.
 
Întrebat de parlamentarii PSD dacă în proiect sunt asigurați banii pentru finanțarea spitalelor din sectorul 1 al Capitalei, ministrul Vlad Voiculescu a precizat că nu vor lipsi investițiile pentru unitățile medicale.
 
Vlad Voiculescu: În bugetul sănătății întotdeauna, în fiecare an, au existat bani pentru spitalele cele mai importante și cele patru sunt într-adevăr spitale importante nu numai pentru București, ci și la nivel național. Deci da, vor fi investiții la Floreasca, la Grigore Alexandrescu şi în celelalte două spitale. Pot să vă spun că discuții au existat deja între Ministerul Sănătății, conducerile spitalelor sau conducerea cel puţin a unui spital și Primăria Sectorului 1, respectiv Consiliul Local al Sectorului 1, vor exista investiții de la nivelul Consiliul Local al Sectorului 1 pentru Spitalul Floreasca, asta pot să vă garantez.
 
(PH)
 

Etichete parlamentbugetministerul de externeministerul sanatatiiVlad Voiculescu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live