Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2022
Vizualizari: 731
Comentează add

Proiectul ”Ambasadorii Ştiinţei”, realizat de Societatea Română de Radiodifuziune şi Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, a fost lansat la Biblioteca Centrală Universitară.

Proiectul Ambasadorii Ştiinţei, lansat la Biblioteca Centrală Universitară Proiectul Ambasadorii Ştiinţei, lansat la Biblioteca Centrală Universitară - Conține video

radiojurnal

FOTO: facebook.com/Ambasadorii-Științei

Proiectul ”Ambasadorii Ştiinţei”, realizat de Societatea Română de Radiodifuziune şi Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, a fost lansat astăzi, la Biblioteca Centrală Universitară.

Personalităţi ale ştiinţei româneşti, precum şi realizări de excepţie, vor fi prezentate în cadrul unor conferinţe şi serii de emisiuni difuzate de reţeaua publică a studiourilor regionale din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Târgu Mureş şi Timişoara.

Preşedintele - director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Răzvan Ioan Dincă: Mă întreb acum ce se întâmplă cu copiii și adolescenții care, la rândul lor, vor să perceapă informația publică. Mă întreb dacă ei ascultă și cum ascultă Radio România. Și mă întreb ce trebuie să facem noi, Radio România, pentru ca acei copii să asculte așa cum ascultați dumneavoastră, având același tip de relevanță și de construcții în istoria personală pentru cei de astăzi. Acum, iată, că ceea ce înseamnă digital și computer, ceea ce înseamnă posibilitatea de a ajunge către tinerii din ziua de astăzi printr-un alt fel de a face /media/, acest lucru trebuie să ne preocupe și pe dumneavoastră, pentru că doriți să accesați această zonă a tinerilor, și pe noi, care propagăm informația, știrea, și atunci, și acest mix, acest tip de sinergie ce s-ar putea crea între instituțiile noastre trebuie să ne dea și rezultatul, acela de a ajunge acolo.

VIDEO: Lansarea proiectului "Ambasadorii Științei" la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I".


Etichete Proiectul Ambasadorii ŞtiinţeiSocietatea Română de RadiodifuziuneAcademia Oamenilor de Ştiinţă din Româniaradio romaniarazvan ioan dinca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live