Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Mai 2019
Vizualizari: 413
Comentează add

Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor vor discuta de urgenţă mai multe proiecte legislative

Proiecte legislative discutate de urgenţă în comisii

radiojurnal

 

Proiectele legislative privind votul electronic, pensiile speciale şi iniţiativa "Fără penali în funcţii publice" vor fi discutate de urgenţă în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor. Decizia a fost luată, ieri, de Biroul Permanent al Camerei, iar secretarul acesteia, Lia Olguţa Vasilescu, a subliniat că proiectele vor fi supuse aprobării plenului doar după definitivarea acestor documente. 

Lia Olguţa Vasilescu: "PNL a cerut introducerea pe ordinea de zi a votului electronic, s-a trimis la comitetul liderilor şi nu s-a introdus pe ordinea de zi până nu va veni şi raportul comisiei de specialitate.

Proiectul de lege privind pensiile speciale, propunerea USR, s-a cerut de urgenţă la comisia de muncă să vină cu raport.

Propunerea legislativă pentru iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice" nu poate fi dezbătută în plen fără să avem raportul comisiei de specialitate, dar şi aici am solicitat să fie urgentat." 

Lia Olguţa Vasilescu a mai anunţat şi că Biroul Permanent a fost de acord cu solicitarea preşedintelui Comisiei pentru cultură, Gigel Ştirbu, privind urgentarea comisiei de anchetă referitoare la Televiziunea publică. 


Etichete Biroul PermanentLia Olguţa Vasilescufara penaliGigel Stirbu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live