Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI CU SOARE (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

11 Septembrie 2013
Vizualizari: 2178
Comentează add

Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune vor putea constitui persoane juridice, ceea ce le va permite să transmită în Republica Moldova.

Proiect de lege privind difuzarea programelor SRR şi SRTV

angela-matei

Societatea Română de Radiodifuziune si Societatea Română de Televiziune se vor putea constitui persoane juridice, în tară sau străinătate, pentru a putea difuza programe pe teritoriul statelor a căror legislatie impune acest lucru.

Proiectul de lege în acest sens a fost aprobat miercuri de guvern în contextul întelegerii amiabile dintre Republica Moldova si România privind revenirea Televiziunii Române pe piata media a acestui stat.

Actul normativ va completa articolul 43 din Legea 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi a Societătii Române de Televiziune.

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat convingerea, pe 26 august, la Chişinău, că în termen de două-trei săptămâni autorităţile din România şi Republica Moldova vor soluţiona litigiul legat de transmisiunea TVR în statul vecin.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au dat aviz favorabil pe 10 septembrie unui memorandum vizând colaborarea dintre România şi Republica Moldova privind retransmiterea de programe.


Etichete SRRSRTVjuridicprogrameteritoriulegislaţieguvernRepublica Moldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live