Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2020
Vizualizari: 403
Comentează add

Ministrul economiei, Virgil Popescu, recomandă turiştilor să nu-şi anuleze vacaţele, în special cele planificate la vară şi, mai ales, să nu-şi retragă banii.

Proiect de lege pentru a prelungi valabilitatea voucherelor de vacanţă

radiojurnal

Arhivă.

Ministrul economiei, energie şi mediului de afaceri, Virgil Popescu, recomandă turiştilor să nu-şi anuleze vacaţele, în special cele planificate la vară şi, mai ales, să nu-şi retragă banii.

El a precizat că se lucrează la un proiect de lege prin care se va putea prelungi valabilitatea voucherelor de vacanţă.


Virgil Popescu: Le-aş recomanda să nu se grăbească, să nu se ducă să-şi retragă banii imediat de la agenţiile de turism, pentru că crează o problemă mare acestor operatori economici. Dacă au o vacanţă în august, în septembrie, în octombrie, nu văd de ce trebuie să te grăbeşti acuma să-ţi ceri banii înapoi. Lucrăm la un proiect de ordonanţă de urgenţă în aşa fel încât să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă care expiră în luna mai, sau toate care au fost eliberate anul trecut, le prelungim până la sfârşitul anului acesta, ori pe 12 luni, în aşa fel încât cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanţă să le poată folosi în continuare.


Realizator: Potrivit redactorului nostru Florentina Varga, în acest moment cele mai multe anulări vizează rezervările pentru sărbătorile de Paşte.


Etichete tichete de vacanta(RS)legeprelungireministrul economieivirgil popescuvouchere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live