Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Martie 2020
Vizualizari: 935
Comentează add

PSD va depune un proiect de lege prin care solicită plafonarea prețurilor la alimentele de bază și la medicamente.

Proiect de lege de plafonare a prețurilor la alimente și medicamente

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Ionuț Iamandi

PSD va depune în parlament un proiect de lege prin care solicită plafonarea prețurilor la alimentele de bază și la medicamente.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, spune că o dată cu decretul privind instaurarea stării de urgență trebuia adoptat un act normativ care să prevadă plafonarea prețurilor la aceste produse. Proiectul PSD urmează să fie adoptat în procedură de urgență, mai precizează Alfred Simonis. 

Alfred Simonis: Nu a spus nimic despre plafonarea prețurilor la alimentele de bază, medicamente și echipamente medicale. Înțeleg și eu și dumneavoastră că euro a crescut în ultima perioadă, dar nu poţi să profiți de o criză pentru a mări de nu știu câte ori prețul alimentelor, măștilor, mănușilor și altor echipamente medicale. Să nu-mi spună mie cineva că prețul cartofilor de Brașov depinde de cursul euro. Așa ceva este inacceptabil, iar toţi cei care fac astfel de speculații trebuie să plătească. PSD a şi depus un proiect de lege prin care vom încerca plafonarea acestor prețuri.


Etichete (ii)legealimenteplafonare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live