Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Luni, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Iulie 2017
Vizualizari: 508
Comentează add

Primăria Capitalei vrea să acorde un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru copiii cu handicap de până la 18 ani.

Proiect: Ajutor financiar pentru copiii cu handicap din București

radiojurnal

Primăria Capitalei vrea să acorde un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru copiii cu handicap de până la 18 ani, cu condiţia ca cel puţin unul dintre părinţi să aibă domiciliul în Bucureşti.

Propunerea face obiectul unui proiect de hotărâre, aflat pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna viitoare a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Banii vor fi acordaţi lunar, doar prin virament bancar. Cei interesaţi vor depune la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în original şi copie, certificatul de naştere al copilului sau buletinul, dacă are peste 14 ani, actele de identitate ale părinţilor sau ale reprezentanţilor legali, precum şi certificatul de încadrare în grad de handicap.

În expunerea de motive, municipalitatea arată că la începutul anului 2017 erau înregistraţi aproape 5.000 de copii cu handicap, majoritatea dintre ei cu handicap grav.


Etichete primaria capitaleiajutor financiarcopii cu handicapparintibucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live