Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Septembrie 2020
Vizualizari: 504
Comentează add

Documentul iniţiat de PSD presupune plata unui stimulent de risc de 2.000 de lei lunar cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar si universitar de stat şi privat acreditat

Proiect adoptat la Senat: Stimulent de risc personalului din învăţământ

radiojurnal

Foto Agerpres

Senatul a adoptat propunerea legislativă care prevede acordarea unui stimulent de risc personalului din învăţământ pe întreaga durată a stării de alertă şi de urgenţă, ca urmare a riscului răspândirii coronavirusului.

Documentul iniţiat de PSD presupune plata unui stimulent de risc de 2.000 de lei lunar cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar si universitar de stat şi privat acreditat.

Personalul nedidactic şi personalul didactic auxiliar ar trebui, de asemenea, să primească 1.500 de lei lunar pentru expunerea la contanimarea cu noul coronavirus.

Propunerea a primit voturile favorabile de la PSD şi UDMR, în timp ce PNL a votat împotrivă, iar senatorii USR s-au abţinut.

Documentul merge acum la Camera Deputaţilor, care este for decizional, ne-a transmis reporterul Alina Stănuţă.


Etichete (ii)invatamantstimulent

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live