Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

17 Mai 2017
Vizualizari: 926
Comentează add

Programul vizitelor şi întrevederilor preşedintelui Donald Trump, în Israel şi în teritoriile palestiniene a fost stabilit în coordonare cu reprezentanţii autorităţilor locale.

Programul vizitei preşedintelui SUA, Donald Trump, în Israel

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Donald Trump. Foto: Arhivă.

Programul vizitelor şi întrevederilor preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, în Israel şi în teritoriile palestiniene a fost stabilit în coordonare cu reprezentanţii autorităţilor locale.

La Zidul de Vest şi la Biserica Sfintului Mormânt din Ierusalim, el se va deplasa însoţit de echipa care asigură măsurile de securitate dupa cum relatează corespondentul nostru Dragoş Ciocîrlan.

Corespondență din Ierusalim - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Consilierul pentru securitatea naţională al preşedintelui Donald Trump, McMaster, a precizat că în vizitele la Zidul Plângerii şi la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, locuri care simbolizează religiile monoteiste, preşedintele Donald Trump nu va fi însoţit de nici o personalitate israeliană.

Postul de televiziune israelian privat Arutz /.../, a relatat că în cadrul negocierilor dintre echipele israeliană şi americană, care pregătesc vizita lui Donald Trump, s-a menţionat că americanii au solicitat linişte în perioada următoare, recomandând răbdare până când, în final, ambasada SUA va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim.

Se pare că administraţia de la Washington nu a luat o decizie în legătură cu Ierusalimul de Est.

Se cunoaşte intinerariul preşedintelui american pentru prima sa vizită în Israel şi în teritoriile palestiniene.

Donald Trump se va întâlni cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, va depune o coronă la Yad Vashem, unde va vizita Memorialul Holocaustului, înainte de a se întâlni cu premierul Benjamin Netanyahu.

A doua zi, la Bethleem, preşedintele SUA se va întâlni cu liderul Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas.


Etichete israelierusalimvizitasuapresedintedonald trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live