Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

14 August 2018
Vizualizari: 2697
Comentează add

Ministrul ptr Mediul de Afaceri,Comerț și Antreprenoriat,Ștefan Radu Oprea, a declarat la emisiunea Serviciul de noapte cu Maria Țoghină, că a fost editat un ghid de simplificare.

Programul Start Up Nation-vedeta ministerului pr afaceri fără vârstă limită

radio-romania-actualitati

Foto:RRA/Serviciul de Noapte cu Maria Țoghină - invitat Ministrul ptr Mediul de Afaceri,Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea 

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea, a declarat în direct la emisiunea de la radio România Actualități, Serviciul  de Noapte cu Maria Țoghină, că programul Start Up Națion a demarat în anul 2017, și este cel mai important program al ministerului.  

Alocația guvernului pentru a debuta într-o afacere este de 200 mii lei , bani nerambursabili. Pentru cererile de anul trecut sunt peste 2.000 de deconturi în plată, și peste 8.000 de firme au semnat contracte de finanțare.

Ministrul Ștefan Radu Oprea, a mai declarat că pentru simplificarea demersurilor, după  experiența de anul trecut, a fost editat un ghid de bune practici,  care poate fi găsit la agențiile regionale și la Băncile partenere.

Beneficiarii nu au limită de vârstă.

Prioritare și pentru anul 2018, sunt domeniile de producție, industrii creative sau IT, având un punctaj mai mare.

Pentru programul Start Up Național pot aplica și românii din diaspora pentru a debuta în afaceri în România și este permisă și înființarea unei firme pe un domeniu  nou.


Etichete Mediul de AfaceriComerțAntreprenoriatȘtefan Radu OpreaStart Up Națion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live