Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Vasilescu

16 August 2022
Vizualizari: 341
Comentează add

Programele de tip after school vor fi organizate în 24 de unități de învățământ .

Programul Şcoală după școală se reia din toamnă în sectorul 6 al Capitalei

daniela-vasilescu

   

Programul "Şcoală după școală" se reia din toamnă pentru copiii din sectorul 6 al capitalei, după doi ani de pauză, din cauza pandemiei de coronavirus.
 
De el vor beneficia 5.500 de copii înscriși în clasele primare și gimnaziale, costurile se ridică la peste 33 de milioane de lei și vor fi suportate de Primăria Sectorului 6.
 
Programele de tip after school vor fi organizate în 24 de unități de învățământ din sectorul 6.
 
Primăria va asigura masa de prânz pentru fiecare elev înscris în program, în limita a 20 de lei pe zi, dar și resursele necesare pentru plata personalului implicat în activitățile din cadrul programului, pentru minim trei ore pe zi, de la ora 12:00 la ora 15:00.
 
Potrivit Primăriei Sectorului 6, părinții care nu pot ajunge să își ia copiii de la after school la ora 15:00 pot opta pentru un program prelungit până la ora 18:00, însă contra cost, taxa fiind de maxim 250 de lei pe lună, însă poate fi mai mică dacă numărul copiilor înscriși este mai mare.
 
Astfel, părinții trebuie să depună o cerere către Consiliile de Administrație ale unităților școlare înscrise în program, urmând ca în baza solicitărilor primite să decidă ulterior detaliile privind modul de organizare a grupelor, modalitatea de prelungire a programului, costurile suplimentare, dar și contribuția pe care o va plăti fiecare părinte.

Etichete Şcoală după școalăsectorul 6copiicapitala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live