Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Iulie 2019
Vizualizari: 834
Comentează add

Începe o nouă sesiune a Programului "Rabla pentru electrocasnice".

Programul "Rabla pentru electrocasnice", o nouă sesiune

florin-lepadatu

 Foto: Cătălin Radu/RRA

Începe o nouă sesiune a Programului "Rabla pentru electrocasnice".

Încrierile se vor putea face de luni, cu începere de la ora 10:00.

Aproximativ 20 de milioane de lei sunt alocate de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Reporter Adriana Leu: "Suma disponibilă de această dată a rezultat din neutilizarea voucherelor în termenul de valabilitate, precum şi din diferenţele provenite din dorinţa beneficiarilor de a schimba echipamentul aprobat de la o clasă de eficienţă energetică superioară la una inferioară.

Anul acesta, pentru ediţiile din mai şi iunie, suma alocată iniţial a fost de 40 de milioane de lei, fiind acordate vouchere în valoare de 20 milioane de lei.

Finanţarea din cadrul Programului "Rabla pentru electrocasnice" se acordă sub formă de vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic.

În funcţie de eficienţa energetică, pentru maşini de spălat rufe sunt acordate vouchere de 200-300 de lei, pentru maşinile de spălat vase, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice şi congelatoare, 300 sau 400 de lei.

Cei care doresc să cumpere un aparat de aer condiţionat pot primi un voucher de 400 de lei, iar în schimbul predării unui echipament vechi şi pentru achiziţia unui televizor, valoarea voucherului poate fi de 200 sau de 400 de lei.

Înscrierile pentru noua ediţie a Programului "Rabla pentru electrocasnice" se fac online, în aplicaţia Administraţiei Fondului pentru Mediu, postată pe site-ul instituţiei."


Etichete Electrocasnice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live