Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 14 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

27 Aprilie 2015
Vizualizari: 908
Comentează add

La achiziţia unui automobil hribid cumpărătorul primeşte un tichet de 6.500 de lei şi un ecobonus de 1.500 de lei, a precizat la RRA, ministrul mediului Graţiela Gavrilescu.

Programul Rabla 2015 a fost lansat Programul Rabla 2015 a fost lansat - Conține audio

victor-caraculacu

Arhivă Foto: Ioan Suciu. 

Posesorii unei maşini mai vechi de opt ani pot să o predea începând de astăzi în schimbul unui tichet în valoare de 6.500 de lei, obtinut prin Programul Rabla (ediţia 2015) lansat astazi de Ministerul Mediului.
 
Printre elementele de noutate din acest an, se numără suplimentarea bugetului cu 33%, ceea ce permite finanţarea pentru încă 5.000 de tichete, numărul vaucerelor fiind acum de 20 de mii pentru persoanele fizice şi 5 mii pentru persoanele juridice - a precizat la RRA, in emisiunea "Probleme la Zi" ministrul Graţiela Gavrilescu. 
 
AUDIO: Emisiunea Probleme la zi.
 
La achiziţia unui automobil hribid cumpărătorul primeşte si un ecobonus în valoare de 1.500 de lei, iar pentru cumpărarea unui autoturism electric stimulentul creşte la 2.500 de lei. 
 
În plus vor mai fi disponibile şi alte 100 de ecotichete cu valoare individuală de 6.500 de euro valabile la achiziţia unui autoturism complet electric. 

Etichete Programul RablaMinisterul Mediuluisuplimentarea bugetului"Probleme la Zi"ecotichete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live