Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

23 Mai 2017
Vizualizari: 958
Comentează add

Programul guvernamental de sprijinire a afacerilor nou-înfiinţate, Start-Up Nation, va fi lansat la jumătatea acestui an.

Programul guvernamental Start-Up Nation va fi lansat în acest an

iulian-olescu

Programul guvernamental de sprijinire a afacerilor nou înfiinţate, Start-Up Nation, va fi lansat la jumătatea acestui an.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, mai sunt unele aspecte de definitivat, iar aplicaţia prin care se face înscrierea în program trebuie verificată şi probată.

Ilan Laufer: Mai avem două aspecte simple de pus la punct - este vorba de un aviz de la Consiliul Concurenţei, pe care o să îl avem chiar săptămâna asta, şi un memorandum în Guvern, pe care mai trebuie să îl introducem în acest sens. Se lucrează, în acest moment, intens, la schema finală şi la planul de afaceri. Lansarea va fi luna iunie, cu siguranţă. Urmează să stabilim data, săptămâna aceasta, fiindcă sunt anumite probe tehnice la care trebuie să supunem aplicaţia pe care urmează să o ridicăm online. Nu dorim să avem niciun fel de probleme cu suprasolicitarea.

Realizator: Ilan Laufer a mai spus că, în cel mult patru săptămâni, toate programele la care se lucrează în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat vor fi funcţionale.


Etichete start up nationprogram guvernamentalilan lauferministerul mediul de afacericonsiliul concurentei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live