Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Decembrie 2020
Vizualizari: 303
Comentează add

Președinta CE spune că vaccinul este pus la dispoziție în același timp tuturor statelor membre ale UE și că imunizarea va ajuta la revenirea încetul cu încetul la o viață normală.

Programul de vaccinare al UE, "un moment emoționant de unitate" Programul de vaccinare al UE, "un moment emoționant de unitate" - Conține video

radiojurnal

Ursula von der Leyen. Foto: Comisia Europeană

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, salută sosirea în întreaga Uniune Europeană a primelor doze de vaccin anti COVID-19 și începerea imunizării, calificând această premieră drept un moment emoționant de unitate.

Şefa executivului comunitar a precizat că vaccinul este pus la dispoziție în același timp tuturor statelor membre ale Uniunii și că imunizarea va ajuta la revenirea încetul cu încetul la o viață normală.

Ursula von der Leyen a mai spus că se așteaptă ca noi vaccinuri să fie aprobate și a dat asigurări că vor exista suficiente doze pentru a imuniza pe toată lumea în lunile care vor urma.

Până atunci, șefa Comisiei Europene îi îndeamnă pe cei 450 de milioane de locuitori ai Uniunii să respecte în continuare măsurile de precauție pentru a limita pandemia.

VIDEO: Mesajul preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Sursa: twitter.com/vonderleyen

(RS)


Etichete Preşedinta Comisiei EuropeneUrsula von der Leyenuevaccinarecoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live