Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Octombrie 2021
Vizualizari: 234
Comentează add

Programul de guvernare PNL-UDMR va fi depus la Parlament la începutul săptămânii viitoare.

Programul de guvernare PNL-UDMR va fi depus la Parlament

florin-lepadatu

Foto: facebook.com/cameradeputatilor

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - UDMR va continua colaborarea cu liberalii - afirmă președintele acesteia, Kelemen Hunor.

El a precizat că discuțiile de vineri au vizat programul comun de guvernare și că vor exista întâlniri similare și în zilele următoare.


Kelemen Hunor: Am discutat în primul rând dacă putem continua împreună guvernarea şi răspunsul a fost da, după care am discuttat de programul de guvernare, să completăm acolo unde este de completat. Mâine echipele se vor întâlni și vom finaliza programul de guvernare în weekend. Despre structură vom discuta după ce programul este gata, că dacă ne-am înțeles pe programul de guvernare, pe structura guvernului și pe portofolii, ne vom înțelege sută la sută.

Președintele liberal Florin Cîţu apreciază că programul de guvernare PNL-UDMR va fi depus la Parlament la începutul săptămânii viitoare și anunță că vor avea loc discuții cu senatorii și deputații pentru susținerea noului executiv.


Florin Cîțu: Luni seara, marți, venim în parlament și cred că miercuri comisiile și votul pe joi. Întâi facem programul de guvernare, mâine, vă asigurăm că este un program de guvernare care răspunde nevoilor și urgențelor prin care trece România astăzi: sănătate, energie. Discuția pe portofolii o vom face în zilele următoare. Negocierea și majoritatea, responsabilitatea premierului, care va negocia cu parlamentarii pentru a avea o majoritate la vot. Pentru susținere în Parlament, cred că da, se va discuta și cu USR-ul. Nu este nicun pact cu PSD.

 

Etichete parlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live