Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

30 Octombrie 2012
Vizualizari: 1451
Comentează add

Cornuri cu mucegai şi cu urme de muşcături de rozătoare este ceea ce a primit şcoala generală din comuna sibiană Cristian în cadrul programului "Laptele şi cornul".

Programul "cornul şi laptele", anchetat la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Programul Cornul şi laptele. Foto: Arhivă.

Cornuri cu mucegai şi cu urme de muşcături de rozătoare este ceea ce a primit şcoala generală din comuna sibiană Cristian pentru a fi distribuit elevilor în cadrul programului "Cornul şi laptele".

Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Sibiu au început o anchetă, iar marţi, i-au chemat la sediul instituţiei pe reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia pentru distribuirea cornurilor în şcolile judeţului.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, instituţia care răspunde de derularea programului "Cornul şi laptele", susţin că aceasta este prima reclamaţie de o asemenea gravitate sosită până acum.

Oficialităţile recunosc că şi alte şcoli din judeţ au trimis sesizări, dar în care se reclamă faptul că firma distribuitoare aduce prea târziu cornurile în şcoli, nerespectând programul stabilit de furnizare, între orele 6:00 şi 10:45. Î

În judeţul Sibiu, licitaţia pentru distribuirea cornurilor în şcoli a fost câştigată de o firmă din Târgu Jiu, dar aceasta a subcontractat livrarea cornurilor unei firme din Turda, judeţul Cluj.


Etichete Ştiri Centrucornul şi lapteleSibiuşcoliClujTurdaConsiliu JudeţeanCristian

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live