Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 234
Comentează add

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat miercuri că împreună cu Ministerul Mediului caută resurse financiare necesare pentru suplimentarea programului.

Programul Rabla Clasic pentru persoanele fizice „ar putea fi prelungit”

-

Foto: Arhivă/ Marcela Petcu

Programul Rabla Clasic pentru persoanele fizice ar putea fi prelungit. Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat miercuri că împreună cu Ministerul Mediului caută resurse financiare necesare pentru suplimentarea programului. Până acum, întreaga sumă alocată de 510 milioane de lei a fost rezervată, iar interesul românilor pentru mașini noi se menține ridicat, de aceea ar fi nevoie de noi alocări - menționează Administrația Fondului pentru Mediu. Potrivit datelor oficiale, la ediția din acest an a programului Rabla Clasic, care a început în 26 aprili, s-au înscris 40.000 de persoane fizice. Valoarea primei de casare este de 7.500 de lei.

La aceasta se pot adăuga ecobonusuri pentru stimularea achiziționării autoturismelor cât mai puțin poluante, 1.500 de lei pentru autovehiculele cu emisii scăzute, respectiv de 3.000 de lei la achiziționarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.


Etichete (ii)rablaprelungire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live