Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Iunie 2019
Vizualizari: 418
Comentează add

Pentru a evita aglomeraţia la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului, solicitanţii au posibilitatea de a se programa online.

Program prelungit la eliberarea paşapoartelor în mai multe judeţe

radiojurnal

 Foto: Arhivă.  

Serviciile de eliberare a paşapoartelor vor avea program prelungit cu două ore, începând de luni, 24 iunie, în Bucureşti şi în 31 de judeţe pentru a face faţă numărului mare de solicitări.

Ghişeele vor fi deschise între orele 8:30 şi 18:30 până pe data de 16 august. Excepţie fac judeţele Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Giurgiu, Ialomiţa, Harghita, Tulcea, Teleorman şi Sălaj, anunţă pagina de internet a Direcţiei de Paşapoarte din Ministerul de Interne.

Pentru a evita aglomeraţia la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului, solicitanţii au posibilitatea de a se programa online, iar pentru a nu mai sta la coadă când ridică documentul a fost introdusă posibilitatea expedierii paşaportului simplu electronic prin poştă.

De la începutul anului au fost eliberate aproximativ 135 de mii de paşapoarte, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe. 


Etichete paşapoarteprogramjudeţeorarfuncţionariMAE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live