Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

16 August 2017
Vizualizari: 1174
Comentează add

Muzeul Cotroceni, gazda unui program educaţional dedicat copiilor aflaţi în situaţii de risc.

Program dedicat copiilor aflaţi în situaţii de risc, la Muzeul Cotroceni

mihaela-helmis

Muzeul Cotroceni, Sala Cerchez. Arhivă Foto: www.romania-muzical.ro

La Muzeul Naţional Cotroceni din capitală începe astăzi un program educaţional dedicat copiilor cu vârste între 11 şi 14 ani aflaţi în situaţii de risc.

Ce vor face copiii până pe 24 august, aflăm de la Oana Răsuceanu, reprezentant al Asociaţiei Culturale pentru Educaţie prin Artă, iniţiator al programului.

Oana Răsuceanu: O săptămână întreagă de ateliere, ateliere care le sunt dedicate, ateliere de teatru, ateliere de dramaturgie, actori, muzică, costum, toate pornind de la elemente şi date istorice pe care ei tocmai le află în momentul ăsta în cadrul turului ghidat, oferit de Muzeul Cotroceni. Apoi, vom aprofunda anumite lucruri pritnr-o prezentare foarte prietenoasă pe care noi le-am pregătit-o în care le facem cunoştinţă cu personajele pe care ne-am dori să se focuseze. Mă refer la familia regală, la cei şase copii ai familiei regale - Ferdinand, Maria şi cei şase copii ai lor - personaje cu care ei de altfel vor interacţiona şi pe care le vor descoperi altfel de-a lungul următoarelor zile.


Realizator: La program participă 20 de copii din comunitatea dezavantajată din cartierul bucureştean Ferentari, precizează redactorul nostru Mihaela Helmis


Etichete muzeul cotroceniprogram educationalcopii in situatii de risc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live