Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

19 Aprilie 2021
Vizualizari: 267
Comentează add

Centrul dispune de patru fluxuri de zi şi patru de noapte, iar până acum au fost administrate aproximativ 500 de doze pe zi.

Program de vaccinare non-stop la Timişoara

alina-bujanca

 Foto: Arhivă/ Maria Măndiță

Mâine se mai deschid aproximativ 50 de cabinete noi de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional, iar la Timişoara, platforma de programare permite de la miezul nopţii rezervarea unui loc la orice oră, pentru vaccinarea în centrul de la Spitalul Judeţean Timiş, gândit să funcţioneze nonstop încă de la deschiderea de acum o lună, relatează corespondenta noastră Alina Bujancă.


Reporter: Până acum acest lucru a fost posibil doar până la ora 20:00, chiar dacă personalul medical a fost la dispoziție 24 de ore din 24.

Cu alte cuvinte, oricine găsește loc pe platforma se poate vaccina chiar în noaptea asta.

Aici se folosește doar serul Pfizer.

Centrul dispune de patru fluxuri de zi şi patru de noapte, iar până acum au fost administrate aproximativ 500 de doze pe zi.

Acesta a fost înființat în special pentru a ajuta persoanele care lucrează în trei ture ori vor să evite aglomerația din timpul zilei. Până la această oră a fost vaccinată aproximativ 10% din populația județului Timiș.

Conform platformei naționale, există peste 17.000 de locuri disponibile la vaccinare, iar pe lista de așteptare sunt înscrise mai puțin de 800 de persoane.

(RS)


Etichete vaccinaretimisoara(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live