Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

18 Ianuarie 2014
Vizualizari: 2005
Comentează add

Matematician şi economist de prestigiu profesorul Thierry de Montbrial a fost premiat de Ziua Culturii Române la Bucureşti la gala "Om între oameni".

Profesorul Thierry de Montbrial, premiat la Bucureşti Profesorul Thierry de Montbrial, premiat la Bucureşti - Conține audio

mihaela-helmis

Profesorul Thierry de Montbrial în 2008. Foto: wikipedia.org  

Matematician şi economist de prestigiu şi membru al grupului Bilderberg, profesorul Thierry de Montbrial, fondator şi director al Institutului Francez de Relaţii Internaţionale, membru de onoare al Academiei Române a fost premiat chiar de Ziua Culturii Române la Bucureşti la gala "Om între oameni".

Alături de premiile primite de Radu Beligan, Dan Berindei, Irinel Popescu, Marius Sala sau Virgil Tănase a fost instituit, în premieră la această ediţie, şi Premiul Internaţional în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia pe care Thierry de Montbrial a adus-o la dezvoltarea relaţiilor academice, umane, politice şi culturale dintre Franţa şi România.

Prieten al României de cel puţin 14 ani, cunoscutul analist al fenomenelor specifice lumii contemporane consideră că rolul României în corul actual al naţiunilor Europei unite nu trebuie neglijat.

Audio: interviu cu profesorul Thierry de Montbrial (înregistrare integrală)


Etichete ştiri BucureştiZiua CulturiiAcademia RomânăBilderbergThierry de MontbrialFranţapremiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live