Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

31 Martie 2020
Vizualizari: 269
Comentează add

Pe piață vor exista produse biocide și măști la prețuri obișnuite în maximum două săptămâni.

Produse biocide și măști la prețuri obișnuite în curând

florin-lepadatu

Arhiepiscopia Dunării de Jos împreună cu voluntarii Protopopiatului Tecuci au donat Spitalului Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci 1000 de măşti de protecţie şi 1000 de mănuşi chirurgicale, 30 martie 2020. Foto: Maria Măndiță

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat luni că în cel mult două săptămâni vor exista pe piață produse biocide și măști pentru populație la prețuri normale.

Demnitarul a făcut precizarea în contextul în care, tot luni, firma Farmec din Cluj a solicitat aviz tehnic pentru producerea de biocide.

Într-o declarație la postul public de televiziune, Virgil Popescu a adăugat că se va interveni în forță, dacă unii producători nu vor respecta anumite reguli și vor specula acest moment.

Ministrul economiei a mai spus că s-a reușit scurtarea perioadei de acreditare pentru produse biocide, măști și combinezoane în așa fel încât pe piață să fie mai multe oferte.

Virgil Popescu a amintit de punerea în funcțiune a primei linii de producție de măști de protecție pentru spitale la o firmă din în Maramureș, relatează Rador.


Etichete măştidezinfectanţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live