Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Stelian Radu-Cacuci, Oradea

18 Aprilie 2011
Vizualizari: 1174
Comentează add

60 de producători bihoreni vor livra producţia lor către rafturile unui hypermarket.

Produceţi româneşte, vindem româneşte Produceţi româneşte, vindem româneşte - Conține audio Produceţi româneşte, vindem româneşte - Conține galerie foto

stelian-radu-cacuci-oradea

Produse românești (foto: Stelian Radu-Cacuci)

Lansat în urmă cu o lună, proiectul „Produceţi româneşte, vindem româneşte” s-a concretizat, în această săptămână, prin încheierea de contracte de furnizare a produselor „food” şi „non-food” ale producătorilor bihoreni către un important hypermarket din România.

Ideea aparţine Consiliului Judeţean Bihor, cu scopul de a oferi o piaţă de desfacere constantă, sigură, pentru firmele din judeţ. 60 de producători din industria alimentară, agricultură, confecţii, bunuri de larg consum etc. vor livra producţia lor care se va regăsi pe rafturile celor 25 de magazine din lanţul hypermarketului partener.

În cadrul Târgului de achiziţii de la Oradea au fost negociate preţurile, cantităţile şi condiţiile de livrare. Producătorii spun că avantajul îl constituie siguranţa ca vor fi plătiţi la timp, eliminarea intermediarilor şi posibilitatea de plasare a cantităţilor mai mari de marfă, în mod constant. Şi alte hypermarketuri s-au arătat interesate şi intenţionează să încheie astfel de parteneriate.

Stelian Radu-Cacuci are mai multe informații.


Etichete produse româneștimicii producătoriOradeahypermarket

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live