Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

25 Martie 2020
Vizualizari: 955
Comentează add

Cei mai mulți vând produse alimentare, însă sunt și producători mai îndrăzneți care vin cu oferte precum flori, accesorii sau diferite obiecte de uz casnic.

Producătorii locali din Sighet s-au unit și au format un aprozar virtual

radio-romania-cluj

 Foto: Arhivă.

Producătorii locali din Sighet, dar și din împrejurimi s-au unit și au format un fel de aprozar virtual, în care își prezintă ofertele și invită oamenii să cumpere direct de la ei produse alimentare proaspete și de calitate.

Grupul funcționează pe Facebook, acolo unde se înscriu producători locali din zonă, care își prezintă ofertele, prețurile și metodele de livrare. Produsele trebuie să fie din producție proprie, iar producătorii trebuie să respecte cu strictețe normele de igienă.

Grupul a fost inițiat de sigheteanca Adriana Curmei și se dorește a fi o punte între producătorii locali și cumpărătorii care își doresc produse sănătoase și de calitate.

„Activitatea grupului se desfășoară ca și o adevarată comunitate care exista din totdeauna. Se fac tranzacții, se schimbă păreri, se propun soluții pentru creșterea grupului, sunt atenți ca nimeni să nu vândă produse care nu sunt ale producătorilor locali. Căutăm soluții pentru a adapta platforma în funcție de cerințele oamenilor. Știți plăcerea aia când mergi la piață, te întâlnești cu prieteni și stai la povești uitând de timp? Asta trebuie să devină acest grup, o comunitate în care să-ți facă plăcere să socializezi și să dezvolți rentabilizarea pieței locale”, a spus Adriana Curmei, inițiatoarea grupului.

Cele mai vândute sunt produsele alimentare. Datorită faptului că mulți se înghesuie în această perioadă în supermarketuri și se creează aglomerări, majoritatea producătorilor locali au decis să livreze la domiciliu.

Cei mai mulți vând produse alimentare, însă sunt și producători mai îndrăzneți care vin cu oferte precum flori, accesorii sau diferite obiecte de uz casnic. Sunt conștienți că nu se pot compara cu vânzările de produse alimentare, însă privesc acest grup mai mult ca pe o modalitate de promovare.

Se va proceda și la crearea unui grup de voluntari, care să facă livrările la persoanele care nu se pot deplasa, din motive de sănătate.

Planul este ca acest grup să devină, în viitor, o adevărată platformă online pentru toți producătorii locali din Sighet, dar și din împrejurimi.

(S.S.)


Etichete Adriana CurmeiMaramureșlocalalimenteSighetu-Marmației

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live