Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Succesele muzicii romanesti Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

23 August 2017
Vizualizari: 216
Comentează add

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi dă explicaţii într-o scrisoare adresată preşedintelui Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi explică

florin-lepadatu

 

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi explică într-o scrisoare adresată preşedintelui Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009 că nu s-a prezentat la audieri în această comisie pentru că nu are cunoştinţă de situaţii sau împrejurări care ar fi condus la vicierea procesului electoral.

Şefa DNA a refuzat în mai multe rânduri să se prezinte la audieri în comisia parlamentară care anchetează modul în care s-au desfăşurat alegerile prezidenţiale din 2009.

Jurnalistul Dan Andronic a susţinut că, în seara turului decisiv al alegerilor, mai mulţi demnitari ai statului român, printre care şi Laura Codruţa Kovesi, la vremea respectivă procuror general al României, aflaţi în casa fostului ministru de interne, Gabriel Oprea, erau preocupaţi dacă Traian Băsescu va câştiga un al doilea mandat de preşedinte al României.


Etichete Laura Codruţa Kovesi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live