Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Iordan

2 Februarie 2016
Vizualizari: 788
Comentează add

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, şi-a prezentat demisia în urma scandaului generat de implicarea sa în dosarul coloanelor oficiale folosite ilegal.

Procurorul general al României a demisionat

titus-iordan

Tiberiu Niţu. Foto: captură youtube.com.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, şi-a prezentat demisia în urma scandaului generat de implicarea sa în dosarul coloanelor oficiale folosite ilegal.

Tiberiu Niţu a emis un comunicat de presă prin care îşi cataloghează decizia drept  un gest de responsabilitate și onoare, în condiţiile în care, spune acesta,  numele său și funcția pe care o reprezintă sunt asociate în mod artificial cu o situație de natură să aibă consecințe asupra imaginii instituției.

"Cu toate că Raportul MCV validează rezultatele activității mele în fruntea Ministerului Public, la fel și datele din bilanț care vor fi făcute publice în cursul lunii martie, în condițiile în care numele meu și funcția pe care o reprezint sunt asociate în mod artificial cu o situație de natură să aibă consecințe asupra imaginii instituției pe care o conduc, am decis — ca un gest de responsabilitate și onoare — să îmi depun demisia din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție", se precizează în comunicatul de presă.

Mandatul lui Tiberiu Niţu ar fi urmat să se încheie în luna mai a acestui an.


Etichete procurorul general al RomânieiTiberiu Niţudemisiescandalul legat de folosirea ilegală a coloanelor oficialeGabriel Opreaministrul justiţiei Raluca Prună

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live