Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Iulie 2018
Vizualizari: 888
Comentează add

Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţionala şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Procurorul Anca Jurma a fost delagată să preia conducerea DNA

radiojurnal

  DNA: Foto: Arhivă.

Procurorul DNA, Anca Jurma, a fost delegată pentru a prelua conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie până la desemnarea unui nou procuror şef, după revocarea Laurei Codruţa Koveşi.

Într-un comunicat, procurorul general Augustin Lazăr a transmis un mesaj de încredere privind continuarea cu fermitate a activităţii anticorupţie, care reprezinta o prioritate a Ministerului Public, în îndeplinirea rolului său constituţional.

Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţionala şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului şef al DNA, se mai arată în comunicat.


Etichete Augustin LazărAnca JurmaprocuroriDNAdelegaţieinterimar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live