Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (Talk - show RRA) Luni, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

14 August 2018
Vizualizari: 598
Comentează add

Procuratura militară susţine că jandarmeria nu a trimis până acum niciunul din documentele solicitate în cazul intervenţiei de la protestul din 10 august.

Procurorii militari "nu au primit documentele" #protest10august

diana-surdu

Photo:Agerpres

Jandarmeria nu a trimis până acum niciunul din documentele solicitate de procurorii militari în cazul intervenţiei de la protestele din Bucureşti de vineri.

Şeful Parchetului Militar, procurorul Ionel Corbu, a mai spus astăzi că jandarmii care au participat la intervenţia de vineri din Piaţa Victoriei pot fi identificaţi după numărul de pe cască.

El a adăugat că cei care au acţionat conform prevederilor legale nu vor fi acuzaţi, ci doar cei care au încălcat ghidul Jandarmeriei.

14 plângeri au fost înregistrate ieri şi astăzi la Parchetul Militari Bucureşti şi cinci martori au fost audiaţi.

Şeful Parchetului Militari Bucureşti, Ionel Corbu, a declarat că aşteaptă astăzi documentele cerute Jandarmeriei, iar colegii săi fac în continuare solicitări către spitale şi toate instituţiile care pot oferi informaţii despre situaţia răniţilor din 10 august.

Ionel Corbu a precizat că nu a primit nicio plângere din partea Ambasadei Israelului sau a turiştilor israelieni agresaţi vineri în capitală, dar situaţia respectivă face obiectul cercetărilor.

Totodată, şeful Parchetuui a arătat că se fac demersuri pentru identificarea jandarmilor care au rănit protestatari după numărul de identificare de pe căştile lor.


Etichete Jandarmeriaprotest 10 augustprocurorii militariintervenţia de la proteste

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live