Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

23 Noiembrie 2018
Vizualizari: 1107
Comentează add

Militarul care şi-a pierdut astăzi viaţa în gara din Alba Iulia era mecanic conductor la Complexul Antiaerian Ghepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa".

Procurorii militari au deschis un dosar penal după ce un militar a murit

andreea-bogdan

 

Procurorii militari de la Cluj Napoca au deschis un dosar penal, după ce un militar a murit astăzi electrocutat în Gara de la Alba Iulia, în timp ce încerca să descarce un blindat de pe platforma unui tren.

Vehiculul urma să participe la defilarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Militarul, care şi-a pierdut astăzi viaţa în Gara din Alba Iulia, plt. Oros Alexandru, era mecanic conductor la Complexul Antiaerian Ghepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa" Turda. Avea 33 de ani şi o fetiţă.

"În aceste zile, către Alba Iulia şi către alte garnizone, în special către Alba Iulia sunt îndreptate multe coloane de tehnică şi de militari pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, aici în garnizoană. Prin urmare, ei au venit printre primii, pentru că au tehnica mai grea, e agabaritică, nu merg pe roţi, în sensul de rutier, au venit cu trenul; era pur şi simplu o manevră de debarcare a tehnicii", a declarat lt.col. Dan Crişan, ofiţer de relaţii publice Divizia 4 Infanterie Gemina. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi ministrul apărării, Gabriel Leş, le-au transmis condoleanţe familiei şi camarazilor militarului, care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia.


Etichete garaAlba IuliaprocuroriarmatăblindatparadaOros AlexandruGabriel LeşKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live