Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2017
Vizualizari: 673
Comentează add

Principesa Margareta, Custode al Coroanei României, a rostit o proclamaţie în care elogiază personalitatea Regelui Mihai I.

Proclamația Custodelui Coroanei române, Margareta, către țară Proclamația Custodelui Coroanei române, Margareta, către țară - Conține video

radiojurnal

Fiica cea mai mare a Regelui Mihai, Principesa Margareta, care a fost desemnată de tatăl ei Custode al Coroanei României, a rostit cu puţin timp în urmă o proclamaţie în care elogiază personalitatea fostului suveran.

Vă prezentăm integral această proclamaţie:

Principesa Margareta: "Chemată a fi urmaşa bunului Rege Mihai, care mi-a lăsat ca sfântă moştenire iubirea şi credinţa faţă de România, voi continua munca şi voi respecta legământul său. În eforturile pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării, voi avea ca model exemplul părintelui nostru şi convingerea lui în destinul poporului român. Aduc adâncă recunoştinţă celor patru generaţii anterioare ale familiei mele, care au creat legătura între ţară şi Casa Regală. 150 de ani care au adus României instituţii moderne, dezvoltare, consolidare şi deschidere către lume. În lunga sa viaţă, al patrulea rege al României a găsit sprijin în credinţă, în speranţă şi în răbdare. În toate împrejurările, el a răspuns cu dreptate şi când a fost posibil, cu iertare. Sunt sigură că în viitor, românii vor rămâne iubitori de coroană, uniţi în conştiinţă şi acţiune, pentru propăşirea naţională, în contextul Uniunii Europene şi Alianţei Nord-Atlantice. Cu emoţie şi onoare, cu simţ al datoriei, ca bună româncă şi Custode al Coroanei, îmi închin viaţa şi munca naţiunii noastre şi românilor de pe tot pământul. Aşa să ne ajute Dumnezeu!"

VIDEO: Proclamația Custodelui Coroanei române, Margareta, către țară.


Etichete Principesa MargaretaCustode al Coroanei Românieiproclamaţieelogiază personalitatea Regelui Mihai I

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live