Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Martie 2017
Vizualizari: 603
Comentează add

ÎCCJ a amânat pentru 11 aprilie judecarea dosarului în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tariceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Procesul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost amanat de Instanţa Supremă

radiojurnal

Prteşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu.         Foto: Arhivă.

Înalta Curte de Casatie şi Justiţie a amânat pentru 11 aprilie judecarea dosarului în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tariceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Amânarea a fost cerută de avocatul preşedintelui Senatului pentru a studia probele noi cerute de procurorul DNA. În sala de judecată Călin Popescu Tăriceanu a spus judecătorilor că nu recunoaşte acuzaţiile.

El a fost trimis în instanţă în vara anului trecut de procurorii DNA Braşov în legatură cu declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedarii unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa.

La sediul Instanţei Supreme preşedintele Senatului s-a întâlnit cu fostul vicepremier Gabriel Oprea, care are termen în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu privind cheltuirea unor fonduri din  bugetul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă a ministerului de Interne. 

 
 

Etichete Gabriel OpreaCălin Popescu Tăriceanufavorizarea făptuitoruluimărturie mincinoasăretrocedăripoliticianALDE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live