Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

3 Octombrie 2017
Vizualizari: 652
Comentează add

După pensionarea unui membru al completului de judecată astăzi se reiau de la capăt la ÎCCJ două procese în care sunt judecaţi Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Procese reluate de la zero la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

diana-surdu

 Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Foto: facebook.com/tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut marţi, 3 octombrie, în faţa Instanţei Supreme că este nevinovat de acuzaţiile aduse de DNA, pe care le consideră speculaţii.

El a fost audiat timp de o oră în dosarul în care procurorii susţin că a minţit în declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, a cărei judecare a fost reluată de la zero după pensionarea unuia dintre membrii completului.

Procesul va continua pe 31 octombrie cu audierea fostei soţii a preşedintelui Senatului, Ioana Tăriceanu, şi a altor 4 martori.

Tot marţi, 3 octombrie, se reia de la zero şi procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta să soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.


Etichete Călin Popescu TăriceanuDNAanticorupţieLiviu Dragneaabuz în serviciuminciunăaudieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live