Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

18 Aprilie 2020
Vizualizari: 540
Comentează add

Spitalul Județean Suceava s-a confruntat cu o serie de probleme, care între timp au fost remediate.

Problemele spitalului Suceava, „remediate”

mihaela-buculei-suceava

Spitalul Județean Suceava. Foto: facebook.com/SpitalulJudeteanSuceava.

Spitalul Județean Suceava s-a confruntat cu o serie de probleme, care între timp au fost remediate. Acestea au fost prezentate de actuala conducere militară a spitalului, în cadrul unei ședințe operative convocate de Prefectura Suceava.

La Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava s-a rezolvat problema asigurării oxigenului medical pentru un număr mare de pacienți care ar avea nevoie de terapie intensivă în cazul creșterii semnificative a cazurilor de infectare cu COVID-19. În spital va fi amplasat un stocator cu o capacitate de 10.000 de litri oxigen lichid cu asigurarea circuitelor necesare, ceea ce rezolvă problema concentrației de oxigen de care are nevoie unitatea medicală.

În ceea ce privește restabilirea funcționalității normale a spitalului și optimizarea nivelului de răspuns în condiții actuale referitor la asigurarea logisticii medicale, la această oră sunt asigurate 37 de ventilatoare pentru pacienții critici.

De asemenea, a crescut capacitatea de testare pentru COVID-19 la 300 de teste analizate zilnic de laboratorul Spitalului Județean. Direcția de Sănătate Publică Suceava colaborează cu laboratoare din Cluj și București, care asigură rezultatele la un interval de 24 până la 48 de ore de la primirea testelor.


Etichete (ii)problemesuceavaremediere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live