Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Alexandra Andon

26 Februarie 2014
Vizualizari: 1317
Comentează add

PNL a ieşit de la guvernare, foarte probabil marţea viitoare, premierul Victor Ponta va merge în Parlament cu o nouă formulă guvernamentală.

"Probleme la zi": ruperea USL "Probleme la zi": ruperea USL - Conține audio

alexandra-andon

Foto: Arhivă.

PNL a ieşit de la guvernare, foarte probabil marţea viitoare, premierul Victor Ponta va merge în Parlament cu o nouă formulă guvernamentală.

Invitaţii ediţiei pentru a vedea perspectivele politice sunt, în studio, deputatul PSD, Mădălin Voicu, iar prin telefon sunt alături de noi domnul Borbély László, vicepreşedinte politic al UDMR, precum şi deputatul PNL, Nini Săpunaru, membru al Biroului Politic Naţional PNL.

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, afirmă că nu şi-a dorit ruperea USL, dar acest lucru a fost vizibil în ultima săptămână

"Acum ştiţi că, în general, cei doi actori importanţi - PNL şi PSD - au încercat fiecare să explice din punctul lor de vedere care este cauza sau una dintre cauze, cel puţin, pentru această ruptură. Nu vreau să par nici subiectiv, dar nici nu pot fi detaşat de tot ceea ce s-a întâmplat. Pe de-o parte, există o nervozitate şi o stare de agitaţie a domnului Crin Antonescu, pe care în ultimele trei săptămâni, să zicem, le-am simţit mai accentuat, pe de altă parte, cred că nevoia de discuţii, de consultări şi de negocieri chiar între cei doi lideri ar fi fost o soluţie mult mai bună, nu ştiu, undeva închişi într-o cameră, chiar în baie, dacă vreţi, şi discuţiile să aibă loc doar între ei doi, fără sfetnici şi fără influenţe din afară; cred că lucrurile s-ar fi putut rezolva mai bine aşa", a mai spus Mădălin Voicu.

Mai multe ştiri despre destrămarea USL găsiţi pe portalul nostru special.

AUDIO: Emisiunea "Probleme la zi"


Etichete Ruperea USLdeputat PSDMădălin VoicuUSLpremierVictor PontaBorbély LászlóNini Săpunaru,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live