Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 14 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

20 Februarie 2015
Vizualizari: 934
Comentează add

Tema emisiunii "Probleme la zi", difuzată de la ora 13.20 la Radio România Actualități, este legată de programul "Rabla".

Probleme la zi: Programul "Rabla" reîncepe în martie

radio-romania-actualitati

Arhivă Foto: Ioan Suciu.

Programul de stimulare şi înnoire a parcului auto naţional, aşa-numitul Program Rabla, va debuta, în acest an, după jumătatea lunii martie.

Ghidul de finanţare a fost deja publicat pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi se va afla în dezbatere publică.

Prima de casare rămâne în acest an la 6.500 de lei, iar eco-bonusul destinat celor care vor să cumpere o maşină ecologică a fost majorat de trei ori, de la 500 la 1.500 de lei.

Mai multe puteti afla de la Radio Romania Actualitati.

Invitaţi : Adrian Mitrea – jurnalist auto în studio şi, prin t elefon, Graţiela Gavrilescu – ministrul Mediului, Alun Drosu – director adjunct ACR,Constantin Stroe – preşedintele ACAROM şi Elena Laslu – preşedinte UNIMED.

Puteti adresa deasemenea si intrebarile dvs in emisiunea realizata de Victor Caraculacu - Probleme la Zi - difuzata astazi de postul nostru de Radio, incepind cu ora 13.20.

Ascultătorii interesați pot adresa întrebări prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Audio: înregistrarea integrală a emisiunii.


Etichete probleme la ziprogramul Rablafinantareministerul MediuluiApelor si padurilorcasaremasinaecologicaAdrian MitreaGratiela GavrilescuConstantin StroeElena LasluAlun Drosu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live