Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Alexandra Andon

20 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1797
Comentează add

Cazul învăţătoarei de la Şcoala 10 care cerea explicit, într-o înregistrare video, cadouri serioase din partea părinţilor, a declanşat un val de alte reclamaţii în ţară.

Probleme la zi - Etica în educaţie Probleme la zi - Etica în educaţie - Conține audio

alexandra-andon

Foto: Arhivă.

Cazul învăţătoarei de la Şcoala 10 care cerea explicit, într-o înregistrare video, cadouri serioase din partea părinţilor, a declanşat un val de alte reclamaţii pretutindeni în ţară, cu mai mult sau mai puţin temei.

Ministerul Educaţiei priveşte atent spre problema strângerii fondului clasei, deşi practica este cunoscută şi este reflectarea exactă a finanţării învăţământului românesc.

În tabloul general se amestecă defecte majore ale sistemului, întrebări privind lipsa de etică, dar şi teama că s-a declanşat o vânătoare de vrăjitoare, ale cărui victime ar putea fi deopotrivă unii vinovaţi, dar şi unii ghinionişti, sau pur şi simplu prost văzuţi în interiorul şcolilor.

Invitaţi: Alexandrina Peter – Inspectoratul Şcolar Bucureşti, Marius Nistor – preşedintele Federaţiei Sindicale „Spiru Haret” şi Claudia Cocoşilă – vicepreşedintele Cosiliului etic pentru învăţământul preuniversitar, membru fondator al Asociaţiei părinţilor.
 
Audio: Probleme la zi - Etica în educaţie.


Etichete Probleme la ziînvăţătoareŞcoala 10dezbatereInspectoratul Şcolar Bucureşticod eticeducaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live