Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Victor Caraculacu

14 Septembrie 2016
Vizualizari: 5581
Comentează add

Romanii din diaspora care nu s-au inscris in Registrul Electoral Permanent vor putea vota in strainatate la sectiile de votare infiintate.

Probleme la zi: De la administrație la cetățean. Alegerile parlamentare Probleme la zi: De la administrație la cetățean. Alegerile parlamentare - Conține audio

victor-caraculacu

Foto: roaep.ro.

Romanii din diaspora care nu s-au inscris in Registrul Electoral Permanent vor putea vota in strainatate la sectiile de votare infiintate spune la RRA, in emisiunea "Probleme la Zi", dl. Cristian Petraru - seful departamentului de organizare a proceselor electorale din AEP.

Alegatorii din strainatate (inscrisi pe listele Registrului Electoral Permanent)  pot deasemenea vota la alegerile parlamentare, fie direct la cea mai apropiata sectie de vot, fie prin corespondenta - spune la RRA  in emisiunea "Probleme la Zi", Cristian Petraru - seful departamentului de organizare a proceselor electorale din AEP.

AUDIO: Probleme la zi.

Votul multiplu va putea fi prevenit, spune deasemenea  in emisiunea "Probleme la Zi", Cristian Petraru - seful departamentului de organizare a proceselor electorale din AEP, cu ajutorul unui sistem informatic special, conectat la o baza de date naationala.

Listele de votare suplimentare vor exista peste tot - la toate sectiile de votare, spune  in emisiunea "Probleme la Zi", Cristian Petraru - seful departamentului de organizare a proceselor electorale din AEP, care incurajeaza insa alegatorii sa faloseasca timpul ramas astazi pentru a se inscrie in Registrul Electoral Permanent.


Etichete probleme la ziregistrul electoral permanentrraaepcristian petrarusistem informaticvot multiplusectii de votare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live