Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Duminică, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Radio România Actualităţi

6 Mai 2015
Vizualizari: 6786
Comentează add

În emisiunea "Probleme la zi", difuzată la RRA, s-a discutat despre problemele apărute la implementarea sistemului legat de cardul de sănătate şi cum vor fi acestea soluționate.

Probleme la zi: Cardul de sănătate Probleme la zi: Cardul de sănătate - Conține audio

radio-romania-actualitati

Foto: Arhivă.

Începând cu 1 mai, cardul de sănătate a devenit singurul instrument de validare şi decontare a serviciilor medicale prevăzute în pachetul de bază pentru persoanele asigurate, cu vârsta de peste 18 ani, un card îndelung aşteptat, utilizabil teoretic de trei zile lucrătoare, cu o rată de aşteptare foarte mare.

Din păcate, cu toate intenţiile bune, problemele au apărut atât în utilizarea cardului de sănătate, cât, mai ales, în distribuirea acestui instrument.

Miercuri, în emisiunea "Probleme la zi" - difuzată la Radio România Actualităţi, s-a discutat despre problemele apărute la implementarea sistemului legat de cardul de sănătate şi cum vor fi acestea soluţionate, pentru ca pacienţii să beneficieze de servicii medicale fără să fie purtaţi pe drumuri.

Invitați în studioul Radio România Actualităţi doamna doctor Sandra Alexiu, vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familie, domnul Vasile Ciurchea, preşedintele Casei Naţionale de Asiguărri de Sănătate, domnul Gheorghe Ceauşu, preşedintele Casei de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti - OPSNAJ.

Audio: Probleme la zi. Realizator Radu Dobrițoiu.


Etichete probleme la zicardul de sanatateCNASasiguratiSandra Alexiuvicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina FamilieVasile Ciurcheapreşedintele Casei Naţionale de Asiguărri de SănătateGheorghe CeauşuOPSNAJ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live