Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

14 Mai 2015
Vizualizari: 1021
Comentează add

Tema emisiunii "Probleme la zi", difuzată de la ora 13.20 la Radio România Actualități, este amnistia fiscală și implicațiile acestei măsuri.

Probleme la zi: amnistia fiscală și implicațiile acestei măsuri

victor-caraculacu

Foto: Arhivă.

Noul proiect de lege prin care ar urma să fie anulate datoriile pe care le au la ANAF cei cu venituri din activităţi independente prevede anularea sumelor datorate fiscului pentru contribuablii care apar cu datorii la data de 1 iunie şi pentru care există procese între ANAF şi diverşi contribuabili.

Amnistia fiscală ar urma să se aplice tuturor persoanelor care au obţinut venituri din activităţi independente pe contracte de persoane fizice autorizate sau drepturi de autor, inclusiv unor firme care au acordat diverse sume angajaţilor, iar acestea au fost considerate drept venituri salariale.

Mai multe puteti afla astazi din emisiunea "Probleme la Zi", difuzata de RRA incepind cu ora 13.20.

Invitaţi: Adrian Benţa – analist, consultant fiscal în studio şi, prin telefon, Gabriel Biriş – avocat specializat pe fiscalitate; prof. Cristian Păun – conferenţiar doctor la ASE, Gabriel Sincu – analist financiar *

Materiale înregistrate: Augustin Hagiu – preşedinte Federaţia Operatorilor Romani de Transport, sinteză din şedinta de guvern de miercuri, legat de decizia de adoptare a administiei fiscal de Angela Matei şi exemple de amnistii fiscale în alte state UE şi consecinţele acestora de Cerasela Rădulescu.

Producător Magda Zăvoianu.

Realizator Victor Caraculacu.


Etichete amnistia fiscală și implicațiile acestei măsuriprobleme la ziANAFvenituri salarialeAdrian BentaGabriel BirisCristian Paun

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live