Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Victor Caraculacu

13 Februarie 2014
Vizualizari: 2622
Comentează add

Ce influenţă are Radioul în peisajul media dar şi cît de mult se adaptează el la cerinţele vremii, aflaţi astăzi cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului.

Probleme la zi: 13 februarie, Ziua mondială a radioului Probleme la zi: 13 februarie, Ziua mondială a radioului - Conține audio

victor-caraculacu

Deputatul Alexe Florin Alexandru, preşedintele Comisiei de cultură din Cameră. Foto: Alexandru Dolea.

13 februarie este Ziua mondială a radioului, sărbătorită în întreaga lume la iniţiativa UNESCO, pentru a marca prima emisie a postului de radio al Naţiunilor Unite în 1946.

Vă invităm să fiţi alături de noi toţi cei care lucrăm în acest domeniu al radioului ca important mijloc de comunicare şi parte importantă a vieţii milioanelor de oameni din întrega lume.

Adaug doar că Ziua mondială a radioului a fost stabilită de UNESCO la cea de-a 36 Conferinţă generală din noiembrie 2011 şi recunoaste radioul drept suportul mass media capabil să atingă cea mai mare audienţă în întrega lume, oferind practic tuturor, la costuri infime, o comunicare nelimitată.

Invitaţii ediţiei de astăzi: domnul deputat Alexe Florin Alexandru, preşedintele Comisiei de cultură din Cameră, aflat în studio, domnul senator Georgică Severin, preşedintele Comisiei de cultură din Senat; în legătură directă cu noi, domnul senator Lázló Attila, de asemenea membru în Comisia de cultură, aflat în studioul nostru de la Cluj şi domnul senator Marius Paşcan, la rândul său, membru în Comisia de cultură, aflat şi dânsul în studioul Radio Târgu Mureş.

De asemenea o legătură directă cu doamna Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Audio: Probleme la zi: 13 februarie, Ziua mondială a radioului.


Etichete dezbatereprobleme la ziziua mondială a radiouluiCNAAlexe Florin AlexandruUNESCO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live