Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Ianuarie 2021
Vizualizari: 166
Comentează add

STS a anunţat ulterior că s-au făcut actualizările şi că este funcţională, însă ea poate fi deocamdată folosită doar în anumite condiţii.

Probleme la platforma de programare online pentru vaccinare anti-COVID

radiojurnal

Foto: gov.ro.

Platforma de programare online în vederea vaccinării categoriilor de persoane incluse în cea de-a doua etapă a avut ceva probleme în cursul după-amiezii, dar STS a anunţat ulterior că s-au făcut actualizările şi că este funcţională, însă ea poate fi deocamdată folosită doar în anumite condiţii.

Bolnavilor cronici li se recomandă să se adreseze medicilor de familie, iar angajaţii din domeniile esenţiale se programează doar porin intermediul instituţiilor la care lucrează.

În paralel, continuă faza întâi a campaniei de vaccinare, care a început pe 27 decembrie.

Până în această după-amiază, primiseră prima doză de vaccin peste 183 de mii de persoane, aproape trei sferturi din totalul de 259 de angajaţi din Sănătate şi domeniul social vizaţi de prima etapă, iar până la sfârşitul acestei luni se estimează că se va ajunge la un grad de vaccinare de 85%.

Astăzi, autorităţile au anunţat alte 3.353 de cazuri noi de COVID-19, rezultate din peste 25.600 de teste PCR şi aproximativ 5.400 de teste rapide.

De ieri până astăzi, 4.100 de persoane confirmate anterior cu SARS-CoV-2 au fost declarate vindecate, dar 63 au decedat.

În Secţiile de ATI numărul pacienţilor cu coronavirus a scăzut uşor sub 1.100.

(RS)


Etichete platformaprogramarevaccinarests(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live