Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

16 Mai 2019
Vizualizari: 213
Comentează add

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost la câteva şcoli din Arad pentru a verifica stadiul unor investiţii în şcoli.

Problema şcolilor care mai au toaletele în curte sau neconforme

ioan-suciu

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, speră ca în acest an să se rezolve problema şcolilor care mai au toaletele în curte sau neconforme. Ea spune că sunt bugetate, în acest sens, 65 de milioane de lei.

Ecaterina Andronescu: În acest moment este elaborat draftul de hotărâre de guvern. El va intra în guvern în următoarele săptămâni, pentru că trebuie să obţinem semnăturile de la ceilalţi colegi miniştri, aşa cum se obţin semnături pe orice hotărâre de guvern.

Sperăm să rezolvăm anul acesta toate problemele de acest fel, cu resursele pe care le avem, pentru că este gândit un sistem modular, care are dimensiuni proporţionale cu numărul copiilor de acolo. Ce putem noi să facem am făcut. Adică, avem bani în buget şi vom trimite banii la inspectorate şi, prin inspectorate, la primărie. De ce aşa? Pentru că patrimoniul şcolilor este la primărie şi primăria este singura structură administrativă care poate să facă investiţie în şcoală. 

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost, astăzi, la Arad, pentru a verifica stadiul unor investiţii în şcoli şi pentru discuţii cu membri ai corpului profesoral şi autorităţi locale.


Etichete scoliandronescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live