Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bucuresti FM

15 Octombrie 2021
Vizualizari: 635
Comentează add

Candidaţii care nu se vor putea prezenta azi, pe motiv legat de pandemia de COVID-19 se va organiza o sesiune specială, peste două săptămâni.

Probă scrisă pt funcţii de directori în învățământul preuniversitar

bucuresti-fm

 

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori în unităţile de învăţământ preuniversitar, se va desfășura astăzi, iar pentru candidaţii care nu se vor putea prezenta din motiv legat de pandemia de COVID-19 se va organiza o sesiune specială, peste două săptămâni, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Cei care se află în izolare sau în carantină au avut termen până în această după amiază să transmită o solicitare de amânare a susţinerii probei, însoţită de documentul justificativ, care va trebui prezentat şi pe 28 octombrie, când va avea loc sesiunea specială.

Aproximativ 9.200 de profesori s-au înscris pentru a ocupa o funcţie de director sau director adjunct. Sunt 8.652 de astfel de poziţii scoase la concurs în toată ţara. Rezultatele finale vor fi anunţate după mijlocul lunii decembrie, iar posturile se vor prelua din semestrul doi al anului şcolar în curs.


Etichete directori școli și liceeconcursuri amânatecazuri îmbolnăvirepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live