Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Iulie 2020
Vizualizari: 656
Comentează add

Social-democraţii au declarat că vor aduce amendamente și vor modifica actul normativ într-o formă coerentă şi constituțională.

Pro şi contra proiectului de lege privind carantinarea persoanelor

radiojurnal

   Foto: Arhivă.

Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea persoanelor inițiat de guvern va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaților de dimineață, a anunțat ieri purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, după ședința Biroului Național Politic al PSD.

Social-democraţii au declarat că vor aduce amendamente și vor modifica actul normativ într-o formă coerentă şi constituțională. Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a explicat:


Robert Cazanciuc: Dacă vom găsi o formulă să avem garanția că respectă drepturile fundamentale şi nu o să pice la CCR, cu siguranţă va fi adoptată. Senatul este în sesiune extraordinară, putem să facem până miercuri inclusiv oricând şedinţă de plen, nu aceasta este problema dacă va trece acest proiect de Cameră și va fi trimis la Senat, noi putem să convocăm o şedinţă de plen oricând.


Realizator: Vicepremierul Raluca Turcan acuză PSD de lipsă de responsabilitate pentru că întârzie votarea în parlament a acestui proiect de lege care crește eficiența măsurilor de combatere a pandemiei respectând și decizia CCR.


Raluca Turcan: Când erau preocupați de interesele infractorilor, în două-trei zile treceau legile prin două Camere ale Parlamentului. Acum când trebuie să protejeze sănătatea publică tărăgănează și anunță că vor să respingă acest proiect trimis de guvern în parlament, deci, practic, responsabilitatea mie mi se pare că este zero acum din partea PSD.


Etichete legecarantinareizolarecoronaviruscamera deputatilor(RS)psdpnlccr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live