Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

4 Decembrie 2012
Vizualizari: 1376
Comentează add

Ducesa de Cambridge a fost internată din cauza unor greţuri puternice, ea urmând să rămână sub supravegherea medicilor timp de câteva zile.

Prinţul William şi soţia sa Kate aşteaptă un copil

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Prinţul William şi soţia sa, Kate se sărută în balconul Palatului Buckingham. Captură PBS.

Bucurie mare în familia regală britanică: Prinţul William şi sotia lui, Kate, ambii în vârstă de 30 de ani, aşteaptă un copil, a anunţat serviciul de presă al palatului Buckingham.

Se confirmă astfel zvonurile din ultima perioadă privind sarcina ducesei de Cambridge.

"Alteţele regale ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, prinţul Harry şi ceilalţi membri ai ambelor familii sunt fericiţi că au primit o asemenea veste" - aşa a sunat comunicatul succint transmis de reprezentanţii Casei Regale.

Ducesa de Cambridge a fost internată din cauza unor greţuri puternice, ea urmând să rămână sub supravegherea medicilor timp de câteva zile.

Noul născut va deveni moştenitor al tronului, după prinţul Charles şi prinţul William

Noul născutul va fi cel de-al treilea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a şi, datorită modificării regulilor de succesiune, indiferent dacă va fi băiat sau fată, va deveni moştenitor al tronului, după prinţul Charles şi prinţul William.

Speculaţiile pe tema unei posibile sarcini au început în urmă cu câteva săptămâni, când unele tabloide au început să pună întrebări despre starea ducesei de Cambridge, întrebări care s-au înmulţit după ce aceasta a refuzat să mănânce anumite alimente la evenimente publice şi s-a pozat alături de un copil la o întâlnire cu presa.

Casa Regală a refuzat iniţial să confirme informaţia, dar a oferit un răspuns care a lăsat la rândul său loc de speculaţii, subliind că o asemenea veste va fi aflată de la familia regală, şi nu de la tabloidele hollywoodiene.


Etichete KateMarea Britaniefamilia regalăcopilprinţul William

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live