Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carl Josephs, Londra

20 Mai 2018
Vizualizari: 1203
Comentează add

Zeci de mii de vizitatori au inundat orăşelul Windsor, aflat la 30 de kilometri de Londra, iar ceremonia religioasă a fost televizată în întreaga lume şi transmisă pe internet.

Prinţul Harry s-a căsătorit la Castelul Windsor cu actriţa Meghan Markle Prinţul Harry s-a căsătorit la Castelul Windsor cu actriţa Meghan Markle - Conține video

carl-josephs-londra

Harry și Meghan. Foto: royal.uk

Prinţul Harry, fiul cel mic al moştenitorului tronului britanic, Charles, şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit sâmbătă la Castelul Windsor cu actriţa Meghan Markle, care devine prima membră a familiei regale cu origini afro-americane.
 
Harry, al 6-lea în linia de succesiune la tron, şi soţia sa au primit titlul de duce şi ducesă de Sussex.
 
Zeci de mii de vizitatori au inundat orăşelul Windsor, aflat la 30 de kilometri de Londra, iar ceremonia religioasă a fost televizată în întreaga lume şi transmisă pe internet.
 
Carl Josephs, fost jurnalist BBC, comentează pentru Radiojurnal:
 
Soarele a strălucit, mulţimile de fani i-au aclamat pe cei doi, iar mirele şi-a aşteptat emoţionat mireasa în faţa altarului Capelei Regale a Castelului Windsor.
 
A fost interesant să vedem cum tatăl prinţului Harry, prinţul Charles, a fost cel care a condus-o pe Meghan la altar, întrucât tatăl ei este bolnav şi nu a putut fi prezent la nuntă.
 
Capela a fost plină de lume bună, inclusiv bunicii mirelui, Regina Elisabeta şi soţul ei, Prinţul Phillip, dar şi restul familiei regale.
 
Între cei 600 de invitaţi au fost şi starul american de televiziune, Oprah Winfrey, actorul George Clooney, fotbalistul David Beckham, jucătoarea de tenis Serena Williams şi foşti colegi ai miresei - actori din serialul "Suits".Elton John a fost şi el invitat.
 
Dar desigur nunta este despre mire şi mireasă şi iată momentul în care cei doi au devenit soţ şi soţie cu aceste cuvinte: "Eu, Harry, te iau pe tine, Meghan de soţie!" - "Eu, Meghan te iau pe tine Harry de soţ!".


Etichete HarryMeghanCastelul Windsornunta regala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live